Kék hírek

Halálos baleset Avasújvárosban

Eddig még tisztázatlan körülmények között az út menti árokba csapódott és a helyszínen életét vesztette egy 55 éves avasújvárosi férfi — valószínűleg rosszul lett vezetés közben.
Kék hírek

Befüvezve vezetett, és otthonában is decens mennyiségű füstölnivalót találtak

30 napos előzetes letartóztatásba helyezték azt a szatmári férfit, aki befüvezve vezetett a körgyűrűn, és a házkutatás során több mint 1 kg-nyi füstölnivalót találtak otthonában elrejtve.
Kék hírek

Öten sérültek meg a hármas ütközésben

Három autó csapódott egymásba a 19-es országúton Gombáspuszta külterületén, Sárközújlak irányába — egy 20 éves fiatalembert feszító-vágóval kellett kiszabadítani a kocsironcsból.
Kék hírek

Halmi belterületén buktak le a cigicsempészek — nem is kistételes szállítmánnyal

A Fiat Ducatoban és Opel Astrában összesen 6700 csomag cigarettával furikáztak — arról még hallgatnak a hatóságok , hogy a szállítók akkor jöttek át az ukrán-román határátkelőn az áruval, vagy valamelyik zöldhatár menti rejtett „lerakatból” töltötték fel a készletet.
Kék hírek

Négy hónapja eltűnt nőt keres a rendőrség

A 39 éves apai illetőségű nő körülbelül négy hónappal ezelőtt távozott ismeretlen helyre otthonából — azóta nem tudnak róla semmit.
Kék hírek

FRISSíTVE: Szatmárban is razziákkal, házkutatásokkal indul a kedd reggel (VIDEÓ)

Frissítve: Egy országos szinten összehangolt akció keretében több mint 260 házkutatást végez kedd reggel a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) rendőrökkel és csendőrökkel együtt. Szatmárban a keménydrog kategóriába tartozó 3-CMC kristály-dílerek buktak le.
Kék hírek

Terítés közben buktak le a cigicsempészek, nem is akármilyen árukészlettel

Szatmári viszonylatban nagy fogással zárult a gazdasági bűncselekmények után nyomozó rendőrök akciója, amely ha be nem is fagyasztotta, de pár napra alaposan felforgatta a csempészcigaretta-piacot megyénkben — összesen 187 ezer lej értékű cigarettát és vágott dohányt foglaltak le.
Kék hírek

Halálos baleset az Aurel Vlaicu sugárúton

Személygépkocsi és kamion ütközött össze hajnalban, a kiskocsi idős, magyarországi sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Kék hírek

Égből pottyant a cigaretta Turcon

Drón pottyantott csempészcigarettát Turc határában, az 'égi ajándékot' begyűjtő férfi azonban nem örvendhetett sokáig a szállítmánynak, mint ahogy szabadságának sem.
Kék hírek

Majd' 4000 hamis eurót terített szét Szatmárban

Szimpatikusnak találta a 100 eurós bankjegyeket az avasi férfi, olyannyira, hogy hamisítani is kezdte őket — nem virágzott sokáig az üzlet, a rendőrök 24 órára előállították.
Kék hírek

FRISSÍTVE! Hármas ütközés Gombáspusztánál, két kiskorú is megsérült

FRISSÍTVE! A rendőrség megállapította, hogyan történt a kedden délutáni baleset, amelyben két haszonjármű és egy személygépkocsi rohant egymásba, összesen hatan szenvedtek sérüléseket, köztük két kiskorú is.