Nagykároly

Kamarakoncert lesz a kastélyban

2022.03.02 - 19:00
A nemzetközi nőnap alkalmából március 4-én, pénteken 18 órai kezdettel a szatmárnémeti Dinu Lipatti Állami Filharmónia művészeinek kamarakoncertjére kerül sor a Károlyi-kastélyban.

Műsoron Pablo de Sarasate, Max Bruch, Johannes Brahms, Georg Friedrich Händel/Johan Halvorsen és Carlos Gardel művei szerepelnek. Fellépnek: Székely Alpár (hegedű), Abos Győző (brácsa), Czumbil Bernadette (zongora). Az esemény főtámogatója a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal. A rendezvényre díjtalan a belépés, a helyek száma viszont korlátozott. Belépéskor kötelező a Covid-igazolvány felmutatása, valamint az előadás időtartama alatt a távolságtartás és a maszk viselése is. SZFÚ

Ajánljuk még a témában:

Nagykároly

Vadonatúj tűzoltólaktanyája van Nagykárolynak

Itt székel az a speciális pirotechnikai egység is, amelynek feladata a különböző robbanóeszközök (gránátok, lövedékek, bombák stb.) tárolása és megsemmisítése.
Szatmárnémeti

Dan Manolachescu előadás: „Teljesen lebénulva még öngyilkos sem tudsz lenni!”

Belovagolt négy kontinenst. Arabokat tanított lóról nyilazni, lovaspólózott a brit elittel. Magas lovon ült évekig, a kifejezés valódi és átvett értelmében is. Sokszor esett le lóról, de csak egyszer rosszul.
Szatmár megye

Pénz a vállalkozásoknak 2024: finanszírozási lehetőségek vállalkozások számára

Tájékoztató rendezvényt tart a Szatmár Megyei Kereskedelmi Agrár- és Iparkamara csütörtökön — elérhető finanszírozási programok a középpontban.