Szatmárnémeti

Ballagók a püspök atyánál

Fotók: szatmariegyhazmegye.ro
2024.06.05 - 14:32
A szatmárnémeti Püspöki Palota dísztermében fogadta nm. ft. Schönberger Jenő püspök kedden délelőtt a Hám János Római Katolikus Líceum ballagó diákjait.

A fiatalok az előző évek hagyományának megfelelőlen, a ballagási ünnepséget megelőzően köszöntötték a főpásztort énekeikkel. A találkozás során kötetlen beszélgetés indult, majd a püspök atya egy-egy  Boldog Scheffler János ima könyvet adott át a diákoknak, hogy kérhessék segítségét az érettségi vizsga sikeres elnyeréséhez.

A líceum ballagási szentmiséjére június7-én pénteken délelőtt 11-órai kezdettel kerül sor, a szatmárnémeti székesegyházban.

ballagok-puspok-2.jpg

Hírszerkesztő

Ajánljuk még a témában:

Szatmárnémeti

Felszentelték az új Hám János bölcsődét – KÉPGALÉRIA

Aki magyar közegben kezdi el az életet, annak az válik természetes közegévé — Potápi Árpád János, Magyarország nemzetpolitikai államtitkára volt a díszvendége a csütörtöki, rangos eseménynek: az új Hám János kisdedóvó ünnepélyes átadásának és felszentelésének.
Szatmárnémeti

Lelki nap a Hám János Líceumban

Lelki napot tartottak a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban. Az előkészítő osztályos diákoktól az érettségiző tanulókig mindenki részt vett a négy helyszínen zajlott programokban.
Szatmárnémeti

Meghitt karácsonyvárás

Az adventi időszakban, a karácsony előtti napokban minden oktatási intézményben arra törekszenek a diákok, pedagógusok, hogy meghittebbé tegyék a programot, ünnepibbé a termeket, melyekben a tanulás zajlik, ugyanakkor a hagyományos programok mellé igyekeznek újakat is beiktatni, legtöbbször a diákok javaslatai nyomán.