Szatmárnémeti

Az első infók az idei Street Music Festival-ról

2024.07.08 - 17:47

Háromnapos fesztiválhétvége következik, tizedjére lesz utcazene fesztivál Szatmárnémetiben. Az esemény közösségi oldalán, ahol már lehet jelezni, ki érdeklődik a zenei rendezvény iránt és ki az, aki ott lesz, a szervezők így fogalmaznak:

hirek/2024/07-julius/az-elso-infok-az-idei-streetmusic-fesztivalrol-3.jpg
Zenével tele!

„Készüljetek a Street Music Festival eddigi legcsodálatosabb kiadására! Idén ünnepeljük ennek a lenyűgöző fesztiválnak a 10. kiadását. Hívd meg barátaidat, oszd meg az utcazene hangjait! 3 nap, 22 művész 12 országból, 100 előadás, 6 színpadon.
Július 12. – 14. között zenével, művészettel és szórakozással töltjük meg Szatmárnémeti utcáit és tereit! Éljük át együtt az Utcazene Fesztivál egyedülálló hangulatát! A korábbi évekhez hasonlóan a Utcazene Fesztiválon világjáró zenészek, művészek és különféle utcai fellépők varázsolják városunkat vibrálóvá és színessé.”

hirek/2024/07-julius/az-elso-infok-az-idei-streetmusic-fesztivalrol-2.jpg
A művészek

Az eddig ismert nevek, a tizedik Street Music Festival-ra Szatmárnémetibe látogató zenészek: PVC (Franciaország), Ştefan Florescu (Románia), Mauro Wolinsky (Argentína), K-Lu, Shorty, Innerstorm, New Disorder, Funky Hour Disco Power, Siselabonga (Svájc), La Compagnia Begheré (Olaszország), Chris Blaze (Ausztrália), Anna Krazy (Észtország), Cezar Hăbeanu (Románia), Martin Harich (Szlovákia), Moses Concas (Olaszország), Aliatrix (Csehország), Joulence (Magyarország), Surfin’ Claire and the Whisky Rockers (Olaszország), Nina Theatre (Olaszország), Dubase, KUMA Band (Argentína), Diogo Alvares (Brazília), 

hirek/2024/07-julius/az-elso-infok-az-idei-streetmusic-fesztivalrol-5.jpg
Szervező és finanszírozó: Szatmárnémeti Polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmári Ifjúsági Kulturális Egyesülettel partnerségben.
Főtámogató: DRÄXLMAIER.
Színpadi szponzorok: Kreativ, Transpink, Ecomatrix, Yard. A rendezvényt a Szatmár Megyei Tanács támogatja.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

(Fotók: korábbi Street Music Festival-ok)

 

Ajánljuk még a témában:

Szatmárnémeti

Jöhet a XI. Street Music Festival!

Elhalkult vasárnap éjjel a szatmárnémeti utcazene, véget ért a fesztivál, de lesz még nyár és lesz még „streetmusic”!
Szatmárnémeti

Hőálló közönsége van a Street Music Festival-nak!

A kegyetlen hőség sem szegte kedvét a szabadtéri előadások kedvelőinek, megteltek az utcazenei színpadok előtti helyek a rendkívüli kánikulában is.
Szatmárnémeti

Bemutatkoznak a Street Music Festival fellépők

Az esemény közösségi oldalán először a mix és chill helyszín zenészei kapnak teret.