Nagykároly

Túl korán helyezték ki a kerti zöldhulladékot

Fotó: SZFÚ archívum
2022.02.22 - 09:32
Akik már kihelyezték a lakóhelyük előtti közterületekre a kerti zöldhulladékot, venyigét, a következő három napban távolítsák azt el onnan, kéri a nagykárolyi közterület-fenntartó.

A Nagykárolyi Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársai arra kérik azon nagykárolyi lakosokat, akik már kihelyezték a lakóhelyük előtti közterületekre a kerti zöldhulladékot, venyigét, hogy a következő három napban távolítsák azt el onnan, ellenkező esetben a Helyi Közösségi Rendőrség munkatársai által kiszabott büntetést kockáztatják.

A Nagykárolyi Közterület-fenntartó Igazgatóság munkatársai időben értesítik majd a lakosokat arról, hogy mikortól kezdődik a tavaszi metszésből származó kerti hulladék elszállítása. Erre egyébként március hónap közepénél hamarabb nem lehet számítani, mindaddig a már kihelyezett hulladék csak a városképet rontja. SZFÚ

Ajánljuk még a témában:

Nagykároly

Vadonatúj tűzoltólaktanyája van Nagykárolynak

Itt székel az a speciális pirotechnikai egység is, amelynek feladata a különböző robbanóeszközök (gránátok, lövedékek, bombák stb.) tárolása és megsemmisítése.
Nagykároly

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje

Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Belföld

Szemétlerakónak tekintik Romániát

Az év első két hónapjában a határrendészek mintegy 1475 tonna hulladékszállítmányt fordítottak vissza a határról, több mint kétszer akkora mennyiséget, mint a múlt év azonos időszakában.