Szatmárnémeti

Pénzt ad programszervezésre a Zamfirescu Kulturális Központ

Molinó is hirdeti: Együtt lehet igazán széppé és színessé tenni a várost. (Fotó: Transurban Rt.)
2024.02.19 - 15:39
Sport mindenkinek, Kultúra, illetve Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek kategóriákban hirdette meg a vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2024-es évre a szatmárnémeti polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti a 350/2005-ös számú törvény alapján a vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2024-es évre: Sport mindenkinek, Kultúra, illetve Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek kategóriákban.

Az alprogramok költségvetése: 
●    Kulturális projektek: összesen 400.000 lej
●    Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek: összesen 50.000 lej
●    Sport mindenkinek projektek: összesen 200.000 lej.


Pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek. A pályázatok leadási határideje 2024. március 15., 16.00 óra. 

Az űrlap és pályázati dokumentáció letölthető INNEN

hirek/2024/februar/penzt-ad-programszervezesre-a-zamfirescu-1.png
Illusztráció: G. M. Zamfirescu Kulturális Központ)
A pályázatokat lepecsételt borítékban kell leadni a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ székhelyén (Transilvania sugárút 3. szám, 1. emelet), a pályázati kategória feltüntetésével. 
A pályázók bővebb információkat kérhetnek az [email protected] e-mail-címen. Pénzügyi vonatkozású és elszámolással kapcsolatos tájékoztatással a [email protected] e-mail-címen vagy a 0261-768608-as telefonszámon szolgálnak.

Hírszerkesztő

SZÓLJON HOZZÁ FACEBOOKON! 

 

Ajánljuk még a témában:

Szatmárnémeti

Megkezdődött az esküvői szezon legzsúfoltabb időszaka

Az év első felében 197 pár mondta ki a boldogító igent a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal anyakönyvvezetői előtt, azok pedig, akik a későbbiek során tervezik a házasságkötést, akkor is tudnak időpontot foglalni, ha nem tartózkodnak itthon – hívja fel a házasulandók figyelmét Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Szatmárnémeti

Megvan a vízió, hogy nézne ki az újjáélesztett Sárerdő

Harminc-negyven éve nyüzsgő kirándulóhely, húsz éve még valamelyest használható kikapcsolódási övezet volt a szatmárnémeti Sárerdő. Mára dzsungel lett, de megvan végre, hogy hogyan mentené meg az enyészettől és a feledéstől a városvezetés.
Szatmárnémeti

Új horizont a házi feladatok világában

Nyűg a házi feladat amióta kitalálták, ennek ellenszerét kereste egy Erasmus+ programba bekapcsolódva a Kölcsey Ferenc Főgimnázium csapata. Az eredmény minden tanár és minden diák számára elérhető, térítésmentesen.