Sport

Párbajtőr: tbilisi világkupa-fordulóra mennek a juniorok

2023.11.17 - 15:02
Kilenc sportoló képviseli Romániát a hétvégi, grúziai megmérettetésen, köztük a szatmárnémeti Mézinger Márton, Anton Câmpan és Szabó Szabolcs.

A Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub három párbajtőrvívója, Mézinger Márton, Anton Câmpan és Szabó Szabolcs edzőjükkel Adrian Szilagyival pénteken Grúzia fővárosába utaznak, ahol november 18 - 19 között egy nemzetközi verseny zajlik, a Tbilisi Cup – 2023, junior korosztályos világkupa-forduló.

Ezen a megmérettetésen kilenc sportoló képviseli Romániát, akik szombaton az egyéni, vasárnap a csapatviadalban fognak megküzdeni.

A georgiai szövetség információi szerint 4 kontinens 23 országának a 180 párbajtőrvívója nevezett.

Szatmárnémeti Olimpia VSK

 

Ajánljuk még a témában:

Sport

Vívás: Éremeső az Autonet Kupán

Az Autonet Kupa idén is nagyon jól teljesített, és ez nem kerülte el a Román Vívószövetség figyelmét sem. Remek erőfelmérő a gyerek korosztályos bajnokság előtt.
Sport

Vívás: jó szereplés a Kolozs megyei vívómaratonon

Jól teljesítettek a szatmári vívóiskola tőrvívói, akik a Tordán rendezett Maratonul Scrimei Clujene 3. kiírásán képviselték a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub és a Szatmárnémeti Sportklub egyesületeket.
Sport

Vívás: olimpiai kvalifikáción vesz részt Alex Oroian

A luxemburgi, minősítő párbajtőr-torna pénteken kezdődik, de a mi sportolónk vasárnap, április 28-án, a zárónapon lép majd pástra.