Nagykároly

Módosult az ügyfélfogadási rend

2022.02.16 - 17:11

Az önkormányzati tulajdonban lévő lakások ügyeinek intézésével foglalkozó irodában — mely a Nagykárolyi Szociális Központ Progresului utcai épületében fejti ki tevékenységét — az alábbi program szerint tartanak ügyfélfogadást: hétfőn és csütörtökön 10–14 óra között, kedden és szerdán 10–15 óra között, pénteken pedig 10–13 óra között. Az iroda munkatársai napjuk további részében az okmányokhoz kapcsolódó ügyek rendezésével foglalkoznak. Az önkormányzati tulajdonban lévő lakásokkal foglalkozó iroda Nagykárolyban 364 szociális lakás ügyintézését, illetve 87 ANL-lakás gondozását látja el.

Ajánljuk még a témában:

Nagykároly

Vadonatúj tűzoltólaktanyája van Nagykárolynak

Itt székel az a speciális pirotechnikai egység is, amelynek feladata a különböző robbanóeszközök (gránátok, lövedékek, bombák stb.) tárolása és megsemmisítése.
Nagykároly

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje

Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Nagykároly

Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait

Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.