Szatmárnémeti

Késni fog pár autóbusz a Márton-napi felvonulás miatt

(Fotó: Princz Csaba felvétele)
2023.11.09 - 09:53
Márton-napi felvonulás lesz november kilencedikén délután Szatmárnémetiben. Mivel a lámpás menet az úttestet is elfoglalja majd mintegy fél órára, ezért néhány busz késni fog.

Értesítőt adott ki a szatmárnémeti közlekedési vállalat, hogy a csütörtök délutáni, Márton-napi felvonulás miatt csúszásra kell számítani a fél hat – hat óra tájban közlekedő autóbuszok menetidejében. A felvonulás fél hatkor, a megyei múzeum előtti térről indul, a Kálvária-templomhoz. A Vasile Lucaciu utcán, az 1 Decemberie 1918 utcán, a Gheorghe Lazăr utcán, az A. I Cuza utcán és a Mihai Eminescu utcán lesz emiatt rövid ideig tartó forgalomkorlátozás, ami a buszok közlekedését is érinti.

„Értesítjük Önöket, hogy ma, november 9-én 17.30 és 18 óra között a Gemainsam Német Ifjúsági Szervezet Márton-napi ünnepsége miatt kisebb késések lehetnek a városközponti részt érintő buszok menetrendjében. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!” - írja közösségi oldalán a szatmárnémeti közlekedési vállalat.

Hírszerkesztő
 

Ajánljuk még a témában:

Szatmárnémeti

Áramszünetek Szatmárnémetiben július 15. - 19. között

Munkavégzés miatt feszültségmentesíti a vezetékeket az Electrica Distribuţie több szatmárnémeti címen is.
Szatmárnémeti

Bolhák, nomádok és patkányleves

Nem csak a kánikulai hőmérsékletekben, de július tizedikén képekben, ízekben és sztorikban is Szatmárnémetibe látogat a mesebeli Afrika.
Szatmárnémeti

Forgalomkorlátozással kezdődik Szatmárnémetiben a hét!

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala forgalomkorlátozásra hívja fel a szatmári autósok figyelmét.