Sport

Futball: Elkezdte a felkészülést az új idényre az Olimpia VSK

2024.07.08 - 11:47

Július nyolcadikán, a nagy meleg ellenére megkezdte a felkészülést a 2024 – 2025-ös, Liga3-as idényre a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata. Az együttes szakmai stábja 10 órakor találkozott a játékosokkal az Olimpia-Daniel Prodan Stadionban.

Piri sokakat visszavár

A csapat menedzsere, Botos Sándor (Piri) elmondta, hogy az első szezon keretéből visszavár sok játékost, de a felkészülés során csatlakozni fognak majd az újoncok is, akik kereterősítés céljával lesznek szerződtetve.

Ellenfelek. Társak a felkészülésben

Az alapozási időszakban legalább tíz felkészülési mérkőzést játszik majd a csapat, a bajnoki szezon pedig augusztus 31-én fog kezdődni. Ebben az időszakban rendezik a Román Kupa-selejtezők első fordulóit is.
Az Oli felkészülési meccseinek sorában már le van beszélve egy cigándi torna, egy találkozó Debrecenben a DEAC ellen, illetve többek között a Beszterce-Naszódi Gloria, a Nagybányai Minaur és az újonc Avasfelsőfalui Oașul lesznek még felkészülési ellenfelek, barátságos meccseken.

Az edzőtábort helyben, valahol a megyében fogják megtartani július 29. – augusztus 3. között.

Szatmárnémeti Olimpia VSK
 

Ajánljuk még a témában:

Sport

Futball: kikapott az U – Cluj-tól az Oli

Egy szuperligás csapat győzte le kedden az Olimpia VSK együttesét.
Sport

Karate: harmadik világbajnoki címét szerezte Daiana Vancsa

Florin Curileac edző szatmárnémeti tanítványa javított tavalyi eredményén.
Sport

Futball: ismét megnyerte a cigándi tornát az Olimpia VSK

Jól kezdett a szatmárnémeti csapat, már az elejétől nyomás alá helyzeték az ellenfél védelmét. Ez a második győztes meccs az alapozásban.