Sport

Futball: A Liga 2-be való feljutás a cél

2024.07.09 - 10:17

Nyolc hét alapozási időszak vár a fiúkra. Ez idő alatt tétmeccseket is játszik majd a szatmárnémeti legénység, hiszen ebben az időszakban rendezik a Román Kupa-selejtezőket is.

Az Olimpia-Daniel Prodan Stadionnál hétfőn megkezdte a felkészülést a 2024–2025-ös idényre a Szatmárnémeti Olimpia VSK labdarúgócsapata.

A Ritli Zoltán, Botos Sándor (Piri), Svarczkopf István, Ovidiu Suciu, Ciprian Prodan alkotta edzői stab várta a fiukat, majd Muresan István klubelnök köszöntötte a fiúkat, és jelentette be, hogy a Liga 2-be való feljutás a cél.

hirek/2024/07-julius/futball-a-liga-2-be-valo-feljutas-a-cel-olimpia-szurkolok.jpg
Nemcsak a csapat, de a szurkolók is megkezdték a felkészülést a következő idényre.
Meccsek és edzőtábor

Nyolc hét alapozási időszak vár a fiúkra. Ez idő alatt tétmeccseket is játszanak a fiúk, hiszen ebben az időszakban rendezik a Román Kupa-selejtezőket is.
Július 29. – augusztus 3. között Szatmárnémetiben lesz megtartva az edzőtábort, illetve 11 felkészülési mérkőzés van a listán. Az elsőket július 12-én és 13-án játsszák a fiúk, amikor részt vesznek egy négycsapatos tornán, a magyarországi Cigándon. Itt a házigazda Cigánd SE és a Szatmárnémeti Olimpia VSK mellett részt vesz még a tornán a Nyíregyháza Spartacus II, és a Kisvárda Master Good II. A legénységünk pénteken és szombaton is játszik egy-egy mérkőzést.
Az első edzésen egyébként egy csoport lelkes szurkoló köszöntötte a srácokat, akik eljöttek a stadionhoz, hogy üdvözöljék őket, és hogy biztosítsák őket a támogatásukról.

hirek/2024/07-julius/futball-a-liga-2-be-valo-feljutas-a-cel-olimpia-botos-sandor-piri.jpg
Botos Sándor a maximumot várja el a kerettől az ősszel kezdődő bajnokságban.
Botos Sándor (Piri) csapatmenedzser nyilatkozata:
„Mi minél több játékost akartunk megőrizni a tavalyi keretből. Azok, akik itt vannak, illetve csatlakoznak majd a kerethez, nagyon egoisták kell legyenek a felkészülési időben, és úgy kell alapozzanak, hogy a bajnokság kezdésére a maximumot tudják nyújtani.
A szurkolóknak azt üzenem, hogy minél nagyobb számban várjuk őket a mérkőzésekre, legyünk legalább annyian, mint az elmúlt szezon utolsó mérkőzésén. A jelenlétük és támogatásuk nagyon sokat jelent a számunkra.”

Szöveg és fotók: Szatmárnémeti Olimpia VSK

 

Ajánljuk még a témában:

Sport

Futball: kikapott az U – Cluj-tól az Oli

Egy szuperligás csapat győzte le kedden az Olimpia VSK együttesét.
Sport

Karate: harmadik világbajnoki címét szerezte Daiana Vancsa

Florin Curileac edző szatmárnémeti tanítványa javított tavalyi eredményén.
Sport

Futball Eb: megérdemelten nyertek a spanyolok

Sokkal többet birtokolták a labdát az ibériaiak és ötször annyi szögletük volt mint az angoloknak.