Gong

Előadások a Harag György Társulat Youtube-csatornáján

2020.05.30 - 14:41

A nézők – bárhonnan a nagyvilágból – több fontos szatmárnémeti előadás felvételét is megnézhetik a világhálón, a kínálatban pedig több fesztiválszereplő produkció is látható. A feltöltött előadások többsége továbbra is elérhető lesz a Youtube-on, csak néhány esetben, szerzői jogi korlátozások esetén kerültek ki a kínálatból a csak meghatározott időre engedélyezett előadások.

A Harag György Társulat Youtube-csatornáján továbbra is megtekinthető Hatházi András Manka című drámája (r. Hatházi András), Móricz Zsigmond Rokonok című drámája (r. Babarczy László), Visky András Pornó című drámája (r. Visky András), Spiró György Helló, doktor Mengele! című drámája (r. Lendvai Zoltán), Szophoklész Antigoné című drámája (r. Balogh Attila), Frank Wedekind A tavasz ébredése című drámájának fizikai színházi változata (r. Györfi Csaba), I. L. Caragiale Az elveszett levél című vígjátéka (r. Sorin Militaru), valamint a „… nyílt sebe vagyok a szíven szúrt világnak…” című Dsida-est (r. Szugyiczky István).

Szintén a kínálatban szerepel a Bocsárdi László UNITER- és Jászai-díjas színházi alkotó két szatmárnémeti rendezése is: Shakespeare Tévedések vígjátéka és Molière Scapin című vígjátéka.