Nagykároly

Egy kedves családi program Nagykárolyban

2021.09.28 - 10:35

 A kellemes nyárias időjárást sokan kihasználták, így több család és sok gyermek látogatott ki a programra.
„Azt tapasztaltuk, hogy ez a szabadtéri program sokak kedvence. Igyekeztünk családias hangulatot teremteni, remélve, hogy sokakat vonz majd a rendezvényünk. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a program sikeréhez: a művelődési központban tevékenykedő kollégáimon kívül köszönöm még a helyi Diákklub munkatársainak, az íjászegyesület képviselőinek, hogy eljöttek és hozzájárultak a programok színesebbé tételéhez” — mondta Szűcs József, a rendezvényt szervező Nagykárolyi Művelődési Központ igazgatója.

Ajánljuk még a témában:

Nagykároly

Vadonatúj tűzoltólaktanyája van Nagykárolynak

Itt székel az a speciális pirotechnikai egység is, amelynek feladata a különböző robbanóeszközök (gránátok, lövedékek, bombák stb.) tárolása és megsemmisítése.
Nagykároly

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje

Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.
Nagykároly

Kárpótolják a többnapos nagykárolyi áramszünet károsultjait

Több mint 175 ezer lejes kártérítést ítéltek meg azoknak a lakosoknak, akiket érintett a 2015-ös, több napig tartó nagykárolyi áramszünet. Három napnál is tovább maradt akkor áram nélkül a város mintegy fele.