Nagykároly

Egy alkotó három kiállítása lesz látható a Károlyi-kastélyban

Fotó: SZFÚ Archív
2023.09.04 - 09:56
Három kiállítás anyagát állítja közönség elé Fodor Árpád, nyugalmazott földrajz-történelem szakos tanár, amatőr fényképész.

A kiállítások nyitórendezvényének helyszínéül a Károlyi-kastély szolgál, szeptember 5-én, kedden, 17:00 órai kezdettel. Az amatőr fényképész és nyugalmazott történelem- földrajz szakos tanár, Fodor Árpád, három különleges fotógyűjteményt mutat be a nagykárolyi közönség számára.

Az alkotó egyéni látásmóddal közelíti meg a következő témákat: „A barlangok különleges világa”, „Petőfi és Bem nyomában”, valamint „Egy formázó-színesfémöntő szakmunkás hagyatékából”. A kiállítások nyitórendezvényére szeptember 5-én, kedden 17:00 órától kerül sor a Károlyi-kastélyban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Hírszerkesztő

Ajánljuk még a témában:

Nagykároly

Vadonatúj tűzoltólaktanyája van Nagykárolynak

Itt székel az a speciális pirotechnikai egység is, amelynek feladata a különböző robbanóeszközök (gránátok, lövedékek, bombák stb.) tárolása és megsemmisítése.
Szatmárnémeti

Natalia Iocsak autóversenyző az Auto & Moto + Gastro Expón

Az Auto & Moto Expo Szatmárnémeti 2024 új járműmodellekkel, fejlett csúcstechnológiával, zenei programokkal és egy meglepetésvendéggel várja az autó- és motorkerékpár-kedvelő közönséget. De ez nem minden. A szervezők úgy gondolták, az autós-motoros világ legújabb bemutatkozásainak sava-borsa lesz a Gastro Expo Szatmárnémeti első kiadása is ugyanott.
Nagykároly

Giurgiu-Kovács Mónika a nagykárolyi RMDSZ polgármesterjelöltje

Zsúfolásig megtelt a Nagykárolyi Városi Színház pénteken délután. Itt szervezték meg a helyi RMDSZ rangsoroló közgyűlését, melyen arról is döntés született, hogy ki lesz a Szövetség színeiben induló polgármesterjelölt.