Gong

Üzenet a színházi világnapon

1962 óta ünnepeljük a színházi világnapot. A Nemzetközi Színházi Intézet (ITI) minden évben a színházi világ egy jelentős személyiségét kéri fel, hogy fogalmazza meg üzenetét a művészek és a közönség számára. Idén Peter Sellars amerikai rendező fogalmazta meg a nemzetközi üzenetet, aki elsősorban operák rendezésével vált világhírűvé.
Gong

Woyzeck — bemutató március 18-án

Georg Büchner darabját tűzi műsorára következő nagyszínpadi bemutatóként a Harag György Társulat Albu István, a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház igazgatójának a rendezésében.
Gong

Bemutatják Harag György portréfilmjét

Ma 19 órától jótékonysági előadásként lesz látható a Magyar Művészeti Akadémia által nemrég elkészített, „Ha a játék valósággá változik” — Harag György élete és színháza című portréfilm.
Gong

Illúziók Stand-up — rendhagyó helyszínen lesz a bemutató

Február 11-én tartja következő bemutatóját a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata.
Gong

Színháztörténet és színésztörténet

Januárban ünnepelte a Harag György Társulat és a Mihai Raicu Társulat, hogy a szatmárnémeti színház épületét 130 évvel ezelőtt, napra pontosan január 14-én avatták fel (a kiemelt érdeklődésre való tekintettel pedig 15-én is megismételték az avatást).
Gong

A Harag György Társulat februári műsorterve

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának februári műsortervét közöljük. A társulat fenntartja a műsorváltoztatás jogát.
Gong

Anconai szerelmesek — bérletszünetben

Január 4-én és 5-én bérletszünetben lesz látható a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának szerelemmel, bonyodalmakkal és olasz slágerekkel tűzdelt óévbúcsúztató produkciója.
Gong

Magyar Kultúra Hete remek színházi produkciókkal

Színvonalas színházi produkciókkal tér vissza 2022. januárban a Magyar Kultúra Hete. A szervezők az utolsó simításokat végzik a műsoron, az viszont már biztos, hogy az Északi Színház nagytermében, a Harag György Társulattal együttműködve több színházi előadás is lesz január végén.
Gong

Évbúcsúztató az Anconai szerelmesekkel

December 29-én, 30-án és 31-én, mindhárom alkalommal 18 órai kezdettel, bérletszünetben lesz látható a Harag György Társulat óévbúcsúztató előadása, az Anconai szerelmesek című produkció.
Gong

Két bábelőadás bérletszünetben

Igazán sűrű lesz a Harag György Társulat Brighella Bábtagozatának a programja a decemberi hónapban: három előadás is szerepel a műsorában, amelyet bérletes előadásként fog játszani — összesen tíz alkalommal.
Gong

Tisztelt Bérleteseink, kedves közönségünk!

Mint arról talán Önök is értesültek már, legnagyobb sajnálatunkra a koronavírus-világjárvány és az annak megfékezésére hozott intézkedések újra megnehezítik, hogy színészek és nézők korlátozások nélkül találkozhassanak a színházban.
Gong

Sem múlt, sem jövő: kezünk ügyében csak a jelen

Erőteljes és határozott rendezői kézjegyet magán viselő, rendkívül letisztult látványvilágú, felesleges hangsúlyok nélküli, dinamikus színészi játékot felvonultató előadás A nagy Romulus, amelyet Bocsárdi László állított színpadra a Harag György Társulattal.